Köpinfo och villkor

Allmänna köpvillkor

Myggnet säljer och levererar produkter endast inom Sverige.

All försäljning på myggnets hemsida sker inklusive moms om inget annat anges.

Myggnet reseverar sig för eventuella prisändringar som kan ske på hemsidan.

Vi reserverar oss även för eventuell slutförsäljning samt faktafel.

Myggnet tillåter normalt sett inte ändringar efter erläggande av order, men det kan vara möjligt innan dess att ordern börjat produceras. Kontakta Myggnet snarast i dessa fall.

Betalsätt

Myggnet använder sig av Payson som samarbetspartner för betalningar. Vi godkänner i dagsläget endast betalning med kort.

Leverans

Normal leveranstid från beställning till dess att paketet finns att hämta ut är 3 kalenderveckor.

Längre leveranstid kan förekomma under högsäsong eller semestertider (Juni-Augusti)

Vid ej uthämtade varor debiteras hela ordervärdet samt ytterligare fraktkostnad för returfrakt till Myggnet.

Vid eventuell transportskada skall detta anmälas till myggnet, via e-post, senast inom 1 vecka. Notera att det är viktigt att spara originalemballage.

Garanti

Myggnet lämnar 2 års produkt-garanti på alla måttbeställda produkter. Observera att denna garanti ej gäller vid handhavandefel eller felaktig montering.

Återätt och öppet köp

Vid beställning av produkter från Myggnets hemsida gäller ej ångerrätt. Normal lagstadgad ångerrätt gäller ej “vara som har tillverkats enligt konsumentens anvisningar”, med andra ord alla måtbeställda produkter. (Referents: Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler)

Reklamation

Kontakta Myggnet via e-post vid eventuella reklamationsfrågor så kommer vi att hjälpa er på bästa sätt.

Cookies / Kakor

Myggnet.se använder sig av så kallade kakor (cookies) för anonym besöksstatistik via verktyget Google Analytics. Genom att fortsätta använda webbsidan samtycker du vill att en kaka sparas på din dator och används för statistiska ändamål.

Personuppgifter

För att kunna erbjuda dig Klarnas betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan välja betalmetoderna, samt för att anpassa dem för dig. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.

Har du frågor?

Om du har ytterliggare frågor om våra villkor eller produkter, besök vår frågor och svar-sida eller kontakt-sida för att skicka ett meddelande.


Frågor och svar Kontakta oss