Myggnätsfönster

Lättanvända och prisvärda myggfönster

Det ultimata alternativet till klassiska myggnät. Hos Myggnet beställer du helt måttanpassade insektsfönster till ditt hus, lägenhet eller sommarstuga.

Det finns nog inget ställe i Sverige där du kan ha öppet fönster utan att få in mygg eller andra insekter. Men det har vi en lösning på. Genom att installera ett myggnätsfönster kan du låta fönstret vara öppet utan att riskera ett sovrum fyllt av mygg.

Praktisk och modern design

Våra insektsnät har en design som är diskret men mycket funktionell. Tack vare den plisserade konstruktionen så tar de näst intill ingen plats. De stör inte utseendemässigt och de är vatten- och vindtåliga. Oavsett om du vill montera myggfönster i en villa, lägenhet eller sommarstuga så passar näten till de flesta fönster eftersom de måttbeställs utifrån vad du behöver. En fördel är att även installera myggnät i utrymmen som garage eller förråd om dessa har en dörr direkt in i bostaden, eftersom mygg och insekter annars enkelt kan ta sig in den vägen.

Enkel montering av myggfönster

Ett myggnätsfönster monteras i fönsternischen och med våra enkla instruktioner så klarar du detta på egen hand, utan att behöva köpa till några extra verktyg. Till skillnad från klassiska insektsnät så krävs det ingen rulle med kassett och därmed blir det minimal åverkan på fönsterkarmen. Det enda du bör tänka på innan du beställer att du endast kan montera dessa myggnät i fönster som går utåt.

Myggfri sommar

Mät upp dina fönster, skicka in din beställning och inom tre veckor kan du äntligen njuta av att hålla fönstren öppna, eller av att kunna vädra ut fukten ur din våtutrymmen såsom badrum och tvättrum. Hör gärna av dig till oss om du har några frågor.

Har du frågor? Kontakta oss!

Att tänka på...

Våra myggnätsfönster fungerar endast med utåtgående fönster.