Myggnätsdörrar

Lättanvända och prisvärda myggdörrar

Det ultimata alternativet till klassiska myggnät. Hos Myggnet beställer du helt måttanpassade myggnätsdörrar till huset, lägenheten eller sommarstugan.

Att installera myggnät i fönster upplevs sällan som ett problem. Men när det gäller dörren så är det svårare att hitta bra lösningar. Den klassiska myggdörren som monteras på en ram är inte optimal för en dörr. Den minskar utrymmet i dörren och samtidigt kräver den plats för att kunna öppnas. Men det har vi löst genom vår smarta design med ett plisserat myggnät som dörr.

Inga mygg eller insekter inomhus

Det vi erbjuder är en myggnätsdörr som skjuts åt sidan. Det innebär att inga extra dörrar behöver öppnas och inga draperier kommer att hänga i vägen. Istället har du alltid en fri passage in och ut till dess att du väljer att dra för myggnätet. Med ett insektsnät som detta kan du lämna dörren öppen utan att släppa in insekterna.

Myggnätsdörren kräver ingen extra ram och tar minimalt med plats vid dörrkarmen. Nätet i myggnätsdörren är dessutom vind- och vattentåligt. Den konstrueras utifrån dina mått och önskemål, vilket gör att den håller tätt och det finns inget utrymme för myggen och insekterna att smita in genom detta insektsnät.

Låt dörren stå öppen

Om du installerar vår myggdörr så kan du äntligen låta dörren stå öppen och släppa in både värme och frisk sommarluft. Ta dina mått och skicka in dem till oss – inom tre veckor kan du enkelt montera din dörr utan hjälp och utan specialverktyg. Viktigt att tänka på innan du beställer är att vår myggnätsdörr endast kan monteras om din dörr är utåtgående.

Har du frågor? Kontakta oss!

Att tänka på...

Vår myggnätsdörr fungerar endast med utåtgående dörrar.

Filmer

Prisexempel

Mått: 70x190cm

3 195kr
Till webbshoppen
mått dörr