Referenser och omdömen

Läs om vad några av våra kunder tycker om myggnet och varför de valde just oss.

“Vi köpte Myggnet dörren för ett par år sedan och vi är vädigt nöjda! Lätt att installera och smidig att öppna och stänga. Vi kan varmt rekommendera denna dörr. Alla borde ha en myggnet dörr!!”

— Anders 54 år, Norrtälje

“Vi bor i ett hus i Uppsala som är ombyggt under många år, därför finns det många olika standarder på fönster och dörrar i huset. På våren/sommaren när alla insekter börjar komma satte vi lösa myggnät i flera fönster för att kunna vädra och få in frisk luft. Då fönstren har olika mått behövde vi ett flertal myggnät för att passa till fönstren, det var alltid ett strul att förvara de olika myggnäten ramarna och varje år var det samma problem att komma ihåg vilket nät som passade till vilka fönster.

Vi beslöt därför att installera Myggnet på två dörrar och två fönster, vi tänker inte på att dom finns där under perioden då dom inte behövs och dom är alltid på plats när dom behövs och fungerar perfekt inget strul när man skall stänga och öppna dom och dom smälter väl in i fönster och dörr-ramarna.

Installationen gick snabbt och var mycket enkel, vem som helst kan installera myggnäten med de verktyg som alla har hemma. Vi är mycket nöjda med funktion och design och vi kan nu se fram mott en myggfri sommar innomhus.”

— Ronny 67 år, Uppsala